Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся ръкохватка за шофьорската врата на 156

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търся ръкохватка за шофьорската врата на 156

Проблема с моята, е че като натисна да отварям и патронника не излиза. После с ключа наляво-надясно и той излиза. Другият проблем, е че взе много трудно да се отключва и заключва. Става, но винаги около минута-две се мъча. Взех да отключвам и заключвам от другата врата. Там винаги става от първият път.
    Така, че ми трябва ръкохватка + ключ
    ------------------------------
    ако темата не е на място, моля да бъда извинен.
    пратете нещо на ЛС
    AlfaRomeo 156 1,6 бензин 120 коня, 1999 година

Първоначално публикувано от tanatana Покажи съобщение
    Проблема с моята, е че като натисна да отварям и патронника не излиза. После с ключа наляво-надясно и той излиза. Другият проблем, е че взе много трудно да се отключва и заключва. Става, но винаги около минута-две се мъча. Взех да отключвам и заключвам от другата врата. Там винаги става от първият път.
    Така, че ми трябва ръкохватка + ключ
    ------------------------------
    ако темата не е на място, моля да бъда извинен.
    пратете нещо на ЛС
    Колега, не избързвай с покупката. Предполагам, че не патронникът заяжда и откл/закл трудно, заради студеното време и набитата вътре мръсотия. Купи си флакон WD40, налей на порции и двете ключалки, като между пръсканията радвижи хубаво навътре-навън и завърти ключа вътре. Това е възможно най-бързият, ефективен и евтин вариант.
    156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
    Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

И при мен го има абсолютно същият проблем. За съжаление описаната процедура с WD40 не помогна изобщо.
      Last edited by tonov; d.m.y г., 16:28.
      Белисимата 156 1.8ТС 1999г.

Comment

Свалете си дръжките и ги смажете не само ключалките а и механиката и ще станат аз имах този проблем и се оправи така
        sigpic

Comment

Чукча не читатель, чукча писатель !!!
          http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=75774
          Alfa Romeo 1.8 TS `98
          sigpic

Comment

Working...
          X